Frank Sinatra – Come Fly With Me 2LP – vinilinės plokštelės – vinilai



Įrašykite savo el. paštą ir informuosime Jus!

Pridėti į norų sąrašą Dedame į norų sąrašą Pridėtas į norų sąrašą

A1 Come Fly With Me 3:19
A2 Love And Marriage 2:37
A3 Chicago 2:12
A4 You Make Me Feel So Young 2:55
A5 The Coffee Song 2:27
A6 Stardust 3:13
A7 Three Coins In The Fountain 3:05
A8 The Second Time Around 3:05
B1 Nice ‘N’ Easy 2:41
B2 Granada 2:49
B3 The Moon Was Yellow 3:00
B4 My Blue Heaven 2:27
B5 Learnin’ The Blues 3:01
B6 A Fine Romance 2:08
B7 French Foreign Legion 1:57
B8 Anything Goes 2:42
C1 High Hopes 2:32
C2 River Stay ‘Way From My Door 2:27
C3 Young At Heart 2:47
C4 (Love Is) The Tender Trap 2:57
C5 Pennies From Heaven 2:42
C6 Ol’ MacDonald 2:37
C7 Everybody’s Twistin’ 2:33
C8 Me And My Shadow
Featuring – Sammy Davis, Jr.*
D1 Witchcraft 2:41
D2 All The Way 2:52
D3 Not As A Stranger 2:46
D4 Have You Met Miss Jones? 2:32
D5 Sentimental Journey 3:24
D6 Talk To Me 2:49
D7 Mr Success 2:42
D8 I’ll Be Seeing You 2:45



Plokštelės būklė



Jazz, Pop