Accept „Hot & Slow -Classics, rock ‘n’ballads“ 2 lp

Accept „Hot & Slow -Classics, rock ‘n’ballads“ 2 lp Compilation, 2020



Pridėti į norų sąrašą Dedame į norų sąrašą Pridėtas į norų sąrašą

A1 Mistreated (Single Version) 4:46
A2 Drifting Away (Instrumental) 3:02
A3 All Or Nothing (Single Version) 3:25
A4 Amamos La Vida 4:39
B1 Just By My Own 3:29
B2 Generation Clash 6:26
B3 It’s Hard To Find A Way 4:19
B4 Walking In The Shadow 4:27
C1 Guardian Of The Night 4:25
C2 Winter Dreams 4:45
C3 Run Through The Night 3:19
C4 Hard Attack 4:46
D1 Generation Clash II 5:04
D2 Writing On The Wall 4:25
D3 Living For Tonite 3:33
D4 Pomp And Circumstance (Instrumental) 3:44