AC DC „Fly on the Wall“

AC DC „Fly on the Wall“ 1985


Liko 2

Pridėti į norų sąrašą Dedame į norų sąrašą Pridėtas į norų sąrašą

A1 Fly On The Wall 3:44
A2 Shake Your Foundations 4:08
A3 First Blood 3:43
A4 Danger 4:19
A5 Sink The Pink 4:12
B1 Playing With Girls 3:43
B2 Stand Up 3:49
B3 Hell Or High Water 4:29
B4 Back In Business 4:21
B5 Send For The Man 3:25